Aude van Galen

Ik maak graag werk over thema’s die mij erg aangrijpen; dit zijn vaak onderwerpen die met het milieu, dierenwelzijn, ongelijkheid of vooroordelen te maken hebben. Ik vind het belangrijk om deze onderwerpen in mijn werk te gebruiken, zodat mijn foto’s een functie krijgen.

Ik maak graag kleurrijke beelden met een harde flits. Als basis voor het concept gebruik ik altijd een maatschappelijk thema of probleem. Vrijwel alle beelden in mijn portfolio hebben een directe maatschappelijke toepasbaarheid, bijvoorbeeld flyers, posters en social media campagnes om bewustzijn te verspreiden over diverse maatschappelijke thema’s. 

Het actuele probleem van het woningtekort in Nederland, met bijbehorend de indeling van het landschap, is de basis voor mijn eindwerk.  Ik heb mij voor deze serie laten inspireren door fotograaf Andreas Gursky. Ik schep in mijn serie een toekomstbeeld van Nederland, waarin het landschap overspoeld is met woningen en individualiteit ver te zoeken is.

https://www.instagram.com/audevangalenphotography/

DCIM\100MEDIA\DJI_0257.JPG
%d bloggers like this: