Fleur Louwe

Waarom ervaren wij zoveel meer vrijheid als we anoniem zijn? Vrijheid, datgene wat zo hoog in het vaandel staat lijkt onbedoeld steeds meer ingeperkt te worden. Waar zou u zich nog naakt durven tonen? Naakt van geest is één ding, maar naakt van lichaam, waar kan dat nog? Als wij de vrijheid opsluiten in onze gedachten, herkennen we haar dan nog als ze buiten ons leeft? En beseffen we dan ook, hoe zij ons langzaam ontglipt?


Al enkele jaren legt Fleur Louwe (1993) zich toe op de autonome naaktfotografie. Elk beeld van haar hand heeft een inhoudelijk diepere laag, welke enerzijds ingaat op haar gevoelens en gedachten, en anderzijds maatschappelijk relevante thema’s belicht. Haar portfolio is een ode aan de vrouw met de kracht van kwetsbaarheid als terugkerend thema. De onbevangen toeschouwer kan associaties maken met zijn eigen verhalen en zichzelf herkennen, verliezen of terugvinden in haar beelden. 

https://www.fleurfotografie.com/

https://www.instagram.com/fleur_louwe/ 

%d bloggers like this: