Laura den Breejen

Mijn naam is Laura den Breejen en ik ben modefotograaf. Ik ben dromerig, onderzoekend en ik vind de psyche – met name het onbewuste – erg interessant en houd me bezig met de geest en menselijk gedrag. Identiteit, cultuur en authenticiteit zijn onderwerpen waar ik mij graag mee bezig houd en ik probeer steeds een manier te vinden om dit te observeren en te vertalen naar beeld.

Mijn beelden laten je fantasie de vrije loop. Ze zijn suggestief en laten je een verhaal creëren. Ik hou van het werken met vormen en kleuren, die de impact van een afbeelding beïnvloeden. Voor mij is het interessant om hiermee te spelen, het is een manier van zelfexpressie.

Mijn afstudeerproject gaat over de kracht van kleur. Kleuren beïnvloeden alles wat we doen, maar we realiseren ons dat nauwelijks. Kleur is niet alleen een visuele prikkel, het zorgt ook voor emotionele ervaringen. Kleuren zijn het meest relatieve medium in de kunst, omdat ze altijd in relatie tot elkaar staan. Ik maak een modeserie waarin ik de kracht van kleuren onderzoek; waarin ik kijk naar hun relatie onderling en hun relatie met mij.

https://www.lauradenbreejen.com/

https://www.instagram.com/lauradenbreejen/  

%d bloggers like this: