Sam Warnaar

Mijn naam is Sam Warnaar (21 jaar) en ik werk als autonoom fotograaf. In mijn werk richt ik me op autonome naaktfotografie, met als hoofdthema ‘kwetsbaarheid’. Hierin richt ik me op de kwetsbaarheid van een ander en die van mezelf. Mijn fotografie is te herkennen aan mijn minimalistische en abstracte stijl.

In mijn portfolio is ‘kwetsbaarheid’ het hoofdthema.  Onderwerpen als: het wel of niet tonen van je kwetsbaarheid, de behoefte om samen te zijn, de angst om alleen te zijn en het proces van volwassen worden, komen in mijn werk naar voren. 

Tegenwoordig ontvangen we veel prikkels en eigenlijk staan we constant ‘aan’. Door onder andere mijn mobiel heb ik de hele dag contact en dat geeft mij een gevoel van afhankelijkheid. Daarom ben ik voor mijn project drie keer een week weg gegaan van alle sociale contacten: drie weken zonder menselijk contact. Alleen ik met mijn camera in een huisje in de natuur, zonder verdere afleidingen. Ik ben opzoek gegaan naar mijn puurste en meest kwetsbare ik, door middel van fotografie en film. Mijn project gaat over zelfacceptatie, zonder dat ik daar anderen voor nodig heb. Wat blijft erover als alles om mij heen wegvalt?

https://www.bysamwarnaar.nl/

https://www.instagram.com/by.samwarnaar/

%d bloggers like this: